Welkom,

Ik ben Ruud, vormgever, webdesigner en grafische duizendpoot.
Mijn vak en passie is het creëren van uw zakelijke uitstraling.
Meer weten over mij, lees verder via de button.

Ik spreek je graag.

Lees verder

Even in het kort

Miché Design houdt zich bezig met de realisatie van webdevelopment, een functioneel en technisch ontwerp (FO - TO), complete websites in combinatie met MaxiCMS en de grafische vormgeving van alle reclame uitingen. Het visualiseren en begrijpelijk maken is mijn vak, dat ik met 27 jaar ervaring en passie uitvoer.

Veelal volstaat een korte briefing via de telefoon of per e-mail, echter mijn voorkeur gaat uit naar een "face-to-face gesprek", zodat ik jouw bedrijf kan ervaren en proeven, om te voelen wat de wensen en de behoefte is. Een persoonlijk (intake) gesprek is voor beide partijen heel zinvol om te zien of er chemie en vertrouwen is. Hier ligt het startpunt om samen de schouders eronder te zetten en resultaat te boeken.

Op mijn website kom je veel pagina's tegen met lange tekstuele uitleg. Ik geef juist graag veel "uitgebreide" informatie om jou zo volledig mogelijk te informeren. De een leest graag uitgebreid en zorgvuldig waar zijn/haar interesse ligt de ander volstaat met een korte mondelinge toelichting.

Ik kom graag langs om nader kennis te maken en als je vragen hebt hoor ik dat graag.

"People who know what they're talking about, don't need Powerpoint". - Steve Jobs -

Functioneel Ontwerp
en Technisch OntwerpEen Functioneel Ontwerp is de blauwdruk voor een website of applicatie. Het voorkomt valkuilen, uitloop in planning, meerwerkkosten en nadelige zaken gedurende het project.

Ik geniet om moeilijke vraagstukken begrijpelijk en leesbaar te maken. Veelal liggen oplossingen binnen handbereik maar worden over het hoofd gezien.

Grafische vormgeving
en brandingHerkenbaarheid en een professionele uitstraling dat onder andere het werk van een grafisch vormgever. Ik kruip graag even in de huid van jou om te voelen en ervaren wat jouw behoefte en wensen zijn.

Van logo tot een compleet veilige website, jouw herkenbaarheid is wat jouw klanten zien en waar jij trots op moet kunnen zijn!

Website, veiligheid en
een betrouwbaar CMSEen website "moet" veilig en een afspiegeling van jouw bedrijf zijn. Kies voor een veilige website die jij zelf eenvoudig kan onderhouden met een CMS wanneer het jou uitkomt.

Bespaar jezelf veel ellende met een "kat in de zak" en kies voor betrouwbaarheid, veiligheid en lees wat de juiste oplossing is.